Søkeresultat

Friskrivning / Disclaimer

Information

Följande artikel innehåller information om vem äger och som bär ansvar för informationen på Bildelsbasen.se.

Friskrivning / Disclaimer

All information (inklusive data och bilder) på försäljningsobjekten härstammar direkt från det säljande företaget. Dessa företag är själva ansvariga för att den egna informationen är korrekt. Hittar ni ett misstänkt fel bör ni ta direktkontakt med det säljande företaget så att de kan korrigera felet.

För sökning, databehandling och informationstexter ansvarar Bildelsbasen AB. Vi arbetar konternuerigt med att kvalitétssäkra alla enskilda delar i systemet. Det åligger dock varje användare att alltid kontrollera riktigheten i information och sökresultat.

Vare sig Bildelsbasen AB eller de säljande företagen kan ställas till svars för avsaknad av information eller felaktig information.

Rättigheter till information

All information (inklusive t.ex. data, kodlistor och bilder) på Bildelsbasen.se är upphovsrättsskyddad. Det betyder att intformationen inte får användas utan Bildelsbasen ABs skriftliga tillstånd.

Vid eventuella frågor

Om du har frågor kring hur vi hanterar informationen, eller om du har tips på objekt som har fel information är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.

Kontakta oss - Kontakta Bildelsbasen AB